Comenzi telefonice
+40 720 333 520; +40 744 640 022

Tapiteria la scaune se executa numai cu stofa de la Dumneavoastra sau pot sa furnizez si eu stofa?

Atat la scaune cat si la canapele,fotolii,banchete stofa pentru tapiterie poate fi  furnizata de Dumneavoastra sau poate fi aleasa din colectia noastra de stofe.

Finisajul la mese,scaune,fotolii,canapele se realizeaza numai in gama coloristica de pe site sau putem sa indicam noi culoarea de care avem nevoie?

Toate produsele de pe site care se doresc antichizate se pot finisa(lacui) in orice culoare indicata de client dintr-un catalog RAL sau conform unei mostre de culoare.

Din ce lemn sunt fabricate scaunele si mesele produse de UV FOREST?

Atat mesele si scaunele,cat si fotoliile si canapelele sunt fabricate integral din lemn masiv de fag.

Puteti sa executati o canapea si doua fotolii invelite in foita de aur?

Da,putem placa cu foita de aur atat mesele si scaunele cat si canapelele si fotoliile sau practic orice produs din colectia noastra.

Este adevarat ca UV FOREST ofera 4 ani garantie pentru produsele sale?

Desigur,UV FOREST SA este singurul producator din Europa care acorda o garantie de 4 ani pentru oricare dintre produsele sale,indiferent daca produsul este destinat utilizarii casnice sau pentru utilizare industriala (restaurant,sali de evenimente,hoteluri,baruri,cafenele).

UV FOREST SA produce modele clasice si moderne?

Desigur. Produsele noastre intrunesc  toate cerintele mobilierului clasic,dar in ultimi ani am dezvoltat activ si linii de produse moderne;deasemenea, producem modele clasice reintepretate intr-o varianta contemporana.

Mesele pot avea blaturi cu diferite dimensiuni?

Desigur. Dimensiunile meselor si blaturilor pot fi executate tinand cont de dorintele clientilor.